Barnevaksinering og tredje dose

klevstulAug 27, 2021, 11:19:46 AM
thumb_upthumb_down

Er det noen som virkelig lurer på om Norge kommer til å vaksinere barn ned til 12, samt å tilby tredje dose til alle?

Hvis ja, har man ikke har fulgt godt med på hva som har skjedd de siste 18 månedene.

Selvfølgelig kommer myndighetene til å åpne opp for å vaksinere barn ned til 12 år. Det er like selvfølgelig som at de også kommer til å tilby tredje vaksinedose til alle. Videre kommer de samme myndighetene til å åpne opp for å vaksinere stadig yngre barn, og innføre krav om stadig flere booster-doser for å få grønt symbol i koronapasset.

Norske myndigheter, uavhengig av hvem som vinner valget, later som de tar selvstendige valg og gjør grundige vurderinger. Det er et spill for galleriet. De vet allerede veldig godt hva som kommer til å bli utfallet av disse "vurderingene".

Her kommer jeg med udokumenterte påstander. Historien vil vise om jeg har rett.

 

Frode Burdal Klevstul
27. august 2021

 

Comments109

ENDRET FOKUS Grunnet andre prioriteringer får jeg lite tid til å poste relevante artikler relatert denne saken. Nye kommentarer med relevant innhold blir dermed i beste fall meget sporadisk, eller kanskje mer sannsynlig mer eller mindre fraværende. Uansett, jeg har allerede fått rett i mine "spådommer" i denne saken. Og det jobbes aktivt mot at flere og flere personer skal få flere og flere doser med eksperimentelle injeksjoner sprøtet inn i kroppen sin. [ f ]

2. feb. 2022 Tysklands vaksinasjonspanel vil snart anbefale en fjerde dose koronavaksine, opplyser panelets leder Thomas Mertens.

klevstul·@klevstul
  · Jan 14 ·Edited

  ER DET IKKE RART HVORDAN JEG KUNNE SPÅ FREMTIDEN? NEI! SOM SKREVET TIDLIGERE, DETTE HAR VÆRT PLANLAGT I LANG TID. HER FØLGE NORSKE "MYNDIGHETER" BESKJEDENE DE MOTTAR. ------ 14. jan 2022 Foreldre og foresatte som ønsker det, får tilbud om å vaksinere sine barn som er mellom 5 og 11 år.

  klevstul·@klevstul
   · Jan 9 ·Edited

   9. jan. 2022 Born med alvorleg underliggande sjukdom i aldersgruppa 5 til 11 år, kan no få BioNTech/Pfizer-barnevaksine.

   klevstul·@klevstul
    · Jan 5 ·Edited

    5. jan. 2022 Fullvaksinerte med to doser må etter 1. februar ta oppfriskningsdose dersom det er gått mer enn 270 (rundt 9 måneder) dager siden siste vaksinedose for å ha et fortsatt gyldig coronasertifikat.

    klevstul·@klevstul
     · Dec 1 ·Edited

     1. des. 2021 - Vi må være forberedt på at det ikke er nok med tre doser koronavaksine. Det sier helsedirektør Bjørn Guldvog til P4-nyhetene.

     klevstul·@klevstul
      · Nov 25 ·Edited

      PLANEN FØLGES, og som tidligere, ruller man først ut vaksinen til de svakeste. Deretter får alle tilbudet. ----- 25. nov. 2021 Det europeiske legemiddelbyrået (EMA) godkjente i dag en egen barnedosering av koronavaksinen fra BioNTech/Pfizer for bruk i denne aldersgruppen. – Sannsynlighet for alvorlig koronasykdom hos barn og unge er svært lav. Likevel kan enkelte barn og ungdom med særlig alvorlige grunnsykdommer ha nytte av vaksine mot covid-19, sier overlege Margrethe Greve-Isdahl i FHI.

      See More
      klevstul·@klevstul
       · Nov 14 ·Edited

       ALT GÅR SOM PLANLAGT! Det var overhode ikke overraskende at jeg fikk rett i mine antagelser. Alle som har fulgt godt med i mediebildet, visste at dette med høy sannsynlighet ville skje. Våre "kjære" politikere visste nok også veldig godt at dette kom til å bli utfallet. Jeg kommer nok dessverre også å få rett i at stadig yngre barn vaksineres. Neste steg på planen er å åpne opp for vaksinering ned til fem år, og videre ned til seks måneder. I løpet av 2022 skal dose fire fire rulles ut til hele norges befolkning. Og de første "heldige" kommer også til å motta dose fem til neste år. Planene er lagt for lenge siden. Vaksinene er allerede kjøpt inn. Alle som hevder noe annet er uvitende, eller løgnere. Det eneste som kan stoppe agendaen er at folk sier nei. Så lenge folk flest er i dyp hypnose, ser ikke det ut til å skje. [F]

       klevstul·@klevstul
        · Nov 12 ·Edited

        OG DER VAR DET OFFISIELT: TREDJE DOSE TILBYS TIL ALLE! 12. nov. 2021 Regjeringen legger opp til at alle over 18 år får tilbud om en oppfriskningsdose.