Morkent innhold fra Avisa Sør-Trøndelag

klevstulSep 8, 2021, 10:28:32 AM
thumb_upthumb_down

Det er ingen nyhet at pressen ikke er til å stole på. Avisa Sør-Trøndelag med "ansvarlig" redaktør Anders Aasegg Morken i spissen er nok et eksempel på dette.

 

6. september skrev Morken lederen "Det vanskelige valget vi må ta for ungene våre". Om det er et varemerke å benytte seg av misvisende titler for Morken, vites ikke. Det fremstår nemlig veldig klart at Morken mener det eneste riktige er å gi barna en real dose med genterapi.

Det er flere ting man kan reagere på i teksten til Morken, men det mest alvorlige er påstanden:

"Det man imidlertid vet, er at USA har vaksinert rundt seks millioner unge i alderen 12 til 15 år, og så langt er det ikke meldt om alvorlige bivirkninger." - Anders Aasegg Morken

Dette er ikke annet enn renspikket løgn. Hvordan en som kaller seg selv for "ansvarlig redaktør" klarer å  produsere slikt søppel, er vanskelig å forstå.

Per 2. august 2021 var det rapportert om at over 900 barn mellom 12 og 17 år hadde fått alvorlige bivirkninger av "vaksinene" i USA. Det er også rapportert om dødsfall. Bare i Norge var det meldt om 31 alvorlige bivirkninger i aldersgruppen 0 til 19 år i Legemiddelverket sin bivirkningsrapport fra 31. august.

 

Frode Burdal Klevstul
8. september 2021