Tweet

See new Tweets

Conversation

PÅSKEMIRAKLET KOM TIDLIG I ÅR. Studien viser 90 % beskyttelse av koronavaksinasjon mot infeksjon. Dermed kan de vaksinerte heller ikke bidra til epidemiens spredning. Dette er menneskehetens vei ut av koronaens - tornekransens - lidelse. Vitenskapen, ass!
klevstul
Reply
Supereffektive vaksiner utviklet, utprøvd og utrullet på under ett år teller som et mirakel i mi bok. Noen mRNA-forskere kan bestille Stockhomsbillett. (Regner ellers med at dere er klar for morgendagens 'virus origin'-rapport....)
11
55
Show replies
Show replies
Men Pfizer kommer nå med info om at to ganger vaksinerte er beskyttet i seks måneder, det var da nedslående kort? Er det bare fordi de ikke har kunnet teste lenger? Om alle må vaksinere seg fire ganger i året har vi det vel gående...
6
5
Show replies
Show replies
Studien omtaler mRNA-vaksine brukt på helsearbeidere, dvs ikke de eldste. I Norge er det stort sett de eldre som har fått mRNA-vaksine, og eldre responderer ofte dårligere på vaksine. Litt tidlig å snakke om lettelser for vaksinerte?
3
Show replies
Dødstall for uke 2 er oppjustert til 1027. Trenden er oppadgående. Overdødeligheten fortsetter. Det er svært sjelden at over tusen personer dør på en uke i Norge.
Image
Hvis CDC påstår dette, hvorfor går Fauci ut å sier at med delta varianten bærer de vaksinerte like mye smitte som de uvaksinerte? Gjelder dette delta også?
2
Supert. Da er neste helsegåte å løse er å forebygge selvmord blant unge under 30 år. I 2019 tok 148 mennesker livet sitt. Tragedier verre enn hvilken som helst epidemi. Hvor mange under 30 år dødt av covid-19?
3
Gode nyheter, forutsatt at vi kan overbevise skeptikerne. Skremmende å høre på @nrknyheter i dag at over 60 % av russerne i følge en meningsmåling ikke vil ta vaksine. Da hjelper en effektiv vaksine lite. Finnes noen lignende, oppdaterte målinger i Norge?
2
Når kommer alternativet for oss som skulle få AstraZeneca-vaksinen den dagen vaksinen ble trukket tilbake? Hadde vært langt tryggere å være vaksinert nå som viruset er meldt på den lokale Coop'n.
1
Fantastisk Preben helt fantastisk 👍🏻😊👏👏 Hurra for vitenskapen og forskere 👏😊👍🏻🎉 Jeg er 100% sikker på at noen tar denne studien med skuffelse det skjønner jeg ikke. Atter en gang hurra 🎉
1
3
«Dermed kan de vaksinerte heller ikke bidra til epidemiens spredning». Dette er fantastiske nyheter. Ikke helt uventet at det gikk i den retningen, men fint å få det så utvetydig.
1
9
At bl.a. denne uttalelsen ikke blir korrigert er et eksempel på hvorfor jeg ikke stoler en meter på helsemyndighetene
6
Påskemirakel du. Når alle fabrikkene med egnet utstyr masseproduserer de beste vaksinene uten hensyn til patenter og profitt, ha da har vi et mirakel.
1
Gitt de gode resultatene allerede ved første dose, tror du man kommer til å øke tidsintervallet mellom dosene for å raskere nå ut til fler med første dose?
1
På tide å endre vaksinestrategi da! Gi de unge + barnehageansatte/lærere vaksinen før oss på 40+ nå som snart de eldste og mest risikoutsatte er vaksinert.
1
Dette kan umulig stemme. Alle jeg kjenner som har 3.vaksiner eller mer har hatt covid.. stemmer ikke med konklusjonene i rapporten.
Har dette endret seg mye med deltavarianten? Virker som oppfatningen blant folk flest er at vaksinene ikke har noen effekt på smittespredninga. Dårlig folkeopplysning?

Trending now

Trends for you

Trending in Switzerland
Verschwörungstheorien
Trending in Switzerland
#TariqRamadan
Trending in Switzerland
Rechtsstaat
11K Tweets
Technology · Trending
Windows
286K Tweets
Outdoors · Trending
North Face
46K Tweets
Trending in Switzerland
Stau
1,153 Tweets
Trending in Switzerland
#Klimakrise
2,592 Tweets
Music · Trending
Hobi
104K Tweets
Trending in Switzerland
$KING
3.12M Tweets
Politics · Trending
#LetzteGeneration
42.8K Tweets